درب سریع بازشو
درب سریع بازشو
درب سکشنال
کرکره برقی
اپراتور شیشه ای
جک پارکینگ
راه بند
کرکره آلومینیوم اکسترود
کرکره پلی کربنات
  • درب سریع بازشو
  • درب سکشنال
  • کرکره برقی
  • اپراتور شیشه ای
  • جک پارکینگ
  • راه بند
  • کرکره آلومینیوم اکسترود
  • کرکره پلی کربنات

درب سکشنال شیاردار
درب سکشنال شیاردار
درب سکشنال کتیبه دار
  • درب سکشنال شیاردار
  • درب سکشنال کتیبه دار




blogs

تعمیرات جک پارکینگی ریلی

تعمیرات جک پارکینگی ریلی

بهترین تیغه کرکره برقی

بهترین تیغه کرکره برقی

تعمیر درب جکی

تعمیر درب جکی

جک پارکینگی بتا

جک پارکینگی بتا

جک پارکینگی بنینکا

جک پارکینگی بنینکا

جک پارکینگی سوپر لایف

جک پارکینگی سوپر لایف

جک پارکینگی پروتکو

جک پارکینگی پروتکو

جک پارکینگی سیماران

جک پارکینگی سیماران

کرکره برقی ضد سرقت

کرکره برقی ضد سرقت

کرکره رول آپ

کرکره رول آپ

موتور توبلار کرکره برقی

موتور توبلار کرکره برقی

 موتورهای درب سکشنال

موتورهای درب سکشنال

کرکره آلومینیومی فوم دار

کرکره آلومینیومی فوم دار

جک درب nice

جک درب nice

جک فادینی

جک فادینی

راهبند لایف

راهبند لایف

راهبند فک

راهبند فک

راهبند فادینی

راهبند فادینی

راهبند ستونی

راهبند ستونی

راهبند زومر

راهبند زومر

راهبند زنجیری

راهبند زنجیری

راهبند دفنی

راهبند دفنی

داک لولر

داک لولر

موتور کرکره

موتور کرکره

کرکره برقی گالوانیزه

کرکره برقی گالوانیزه

کرکره برقی پنجره

کرکره برقی پنجره

 قیمت جک درب پارکینگی ایتالیایی

قیمت جک درب پارکینگی ایتالیایی

راهبند جنیوس

راهبند جنیوس

راهبند پارکینگ

راهبند پارکینگ

راه بند نایس

راه بند نایس

راهبند bft

راهبند bft

درب کرکره ای برقی صنعتی

درب کرکره ای برقی صنعتی

درب کرکره ای

درب کرکره ای

درب صنعتی پی وی سی

درب صنعتی پی وی سی

درب صنعتی

درب صنعتی

راهبند هیدرولیک

راهبند هیدرولیک

درب برقی پارکینگ

درب برقی پارکینگ

درب پارکینگ

درب پارکینگ

داک شلتر

داک شلتر

 جک درب ورودی

جک درب ورودی

قیمت کرکره برقی

قیمت کرکره برقی

تیغه کرکره

تیغه کرکره

کرکره رول گیتر

کرکره رول گیتر

جک ریلی

جک ریلی

جک پارکینگی نایس

جک پارکینگی نایس

بهترین جک درب پارکینگ

بهترین جک درب پارکینگ

تولید جک پارکینگی

تولید جک پارکینگی

راهبند بتا

راهبند بتا



مجموعه ایمن گذر از سال 1382 رسما فعالیت خود را در زمینه درب های برقی پارکینگی و فروشگاهی ، به ویژه کرکره های برقی و درب سکشنال در دو بخش مسکونی و صنعتی و همچنین جک های پارکینگی، راهبند و درب های...



با ما در ارتباط باشید



آدرس کارگاه : تهران- بزرگراه آیت الله سعیدی شهرک صنعتی چهار دانگه


روز های کاری از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8.00 تا 17.00


روز های پنج‌شنبه از 8.00 تا 11.00

021-55288780

09194696351



ما را در فضای مجازی دنبال کنید



واتس اپ

اینستاگرام

بستن

راه بند نایس


راه بند نایس

همان‌طور که از نام آن پیدا است، راه بند وسیله‌ای است که با استفاده از آن می‌توان راه را بند آورد. تولید کننده‌های مختلفی نسبت به ساخت راهبند اقدام می‌کنند و انواع راه بند‌ها ممکن است برای مقاصد تجاری، اداری یا حتی نظامی مورد استفاده قرار گیرند. در این مقاله قصد داریم ضمن معرفی راه بند نایس به بررسی ویژگی‌های این وسیله بپردازیم اما قبل از آن لازم است درباره‌ی این‌که «راهبند نایس چیست و چه کاربردی و انواعی دارد» و بیش‌تر بدانیم.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره راهبند ایرانی هستید به این صفحه مراجعه کنید.


راه بند چیست؟

در بسیاری از مواقع لازم است برای حفظ حریم خصوصی، ورود افراد یا خودرو‌ها به یک قلمرو محدود شود. در این گونه موارد از تجهیزات مختلفی استفاده می‌شود که یکی از آن‌ها راهبند است. راه بند وسیله‌ای است که می‌توان با استفاده از آن ورود خودرو‌ها به یک منطقه‌ی خاص را بدون داشتن مجوز‌های لازم محدود کرد. راه بند‌ها در اماکن مختلفی مانند ورودی‌های مراکز اداری یا تجاری، پارکینگ‌ها و ... مورد استفاده قرار می‌گیرند.

راه بند‌ها معمولاً به‌صورت اتوماتیک فعالیت می‌کنند و از یک قسمت پایه، یک میله، سیستم محرکه، فنر ایجاد کننده‌ی تعادل و مرکز کنترل تشکیل می‌شوند. وظیفه‌ی میله جلوگیری از ورود خودرو‌ها‌ی غیر مجاز است. یکی از ویژگی‌های ممتاز راهبند‌ها در این روز‌ها این است که می‌توان آن‌ها را به سیستم‌های RFID، سامانه‌ی پلاک‌خوان و ... متصل نمود. اتصال این دستگاه به سامانه‌ی پلاک‌خوان می‌تواند کنترل تردد را به راحت‌ترین شکل ممکن انجام دهد.


انواع راه بند‌ها

راهبند‌ها انواع مختلفی دارند. به‌طور کلی می‌توان آن‌ها را در سه دسته‌ی راه بند‌های میله‌ای، راه بند‌های ستونی و راه بند‌های دفنی طبقه‌بندی کرد.


راه بند میله‌ای (بازویی) اتوماتیک

راه بند میله‌ای اتوماتیک معمولاً در ورودی پارکینگ‌های عمومی مانند مراکز خرید، شرکت‌ها و ... مشاهده می‌شود. این نوع از راه بند از یک سیستم محرک هیدرولیک یا الکترومکانیک تشکیل شده که نیروی لازم برای حرکت میله را فراهم می‌آورد. برای کنترل سیستم محرک نیز یک مدار فرمان الکتریکی در نظر گرفته شده است. از طرفی یک فنر در ساختار این نوع از راه بند وجود دارد که در زمان حرکت میله، نیروی وارد شده به موتور را کاهش می‌دهد و از این طریق موجب متعادل‌سازی وزن میله و افزایش سرعت حرکت آن می‌شود.


راهبند هیدرولیک

راهبند‌هایی که سیستم محرک الکتروهیدرولیک دارند با نام راهبند هیدرولیک شناخته می‌شوند. این نوع از راه بند‌ها در مقایسه با نوع الکترومکانیکی، به‌دلیل استهلاک مکانیکی کم‌تر برای محل‌هایی که تردد بیشتری در آن‌ها وجود دارد، مناسب‌تر هستند. راه بند‌های هیدرولیکی از یک موتور الکتریکی، محفظه و پمپ روغن و سیلندر هیدرولیک تشکیل شده‌اند.


راهبند الکترومکانیک

این نوع از راه بند‌ها هم از یک موتور الکتریکی تشکیل شده‌اند. ولتاژ تغذیه‌ی موتور این نوع از سیستم محرک برابر 220 ولت متناوب یا 24 ولت مستقیم است. 220 ولت متناوب برای میله‌های سنگین‌تر و 24 ولت مستقیم برای محل‌های با تردد بیشتر مناسب است.


تفاوت راهبند هیدرولیک یا الکترومکانیک

در قسمت قبل ذکر کردیم که سیستم محرک راهبند‌های اتوماتیک میله‌ای ممکن است هیدرولیک یا الکترومکانیک باشد. با توجه به این‌که هیدرولیک یا الکترومکانیک بودن می‌تواند بر سرعت حرکت و طول میله و میزان تردد تاثیرگذار باشد در این قسمت قصد داریم تفاوت این دو را مورد بررسی قرار دهیم.


راه بند ستونی (بولارد)

یکی دیگر از انواع راه بند‌ها، نوع ستونی یا بولارد است. این نوع از یک استوانه‌ی فلزی ساخته شده است که با استفاده از سیستم محرکه‌ی مکانیکی یا هیدرولیکی حرکت می‌نماید. با توجه به این‌که در این نوع از راه بند، فونداسیون در درون زمین قرار می‌گیرد در هنگام بستن مسیر، ستون به بالا حرکت می‌نماید و جلوی خودرو‌ها را می‌گیرد.

این نوع از راه بند‌ها در برابر ضربه مقاومت بالایی را از خود نشان می‌دهند به‌طوری که معمولاً نوع معمولی آن‌ها می‌توانند یک خودروی سواری که با سرعت 50 تا 60 کیلومتر در حال حرکت است را متوقف نمایند.

با توجه به این‌که راه بند‌های ستونی مجهز به سیستم محرکه‌ی مکانیکی استهلاک بالایی دارند و تردد کمی را می‌توانند پوشش دهند، معمولاً امروزه کاربرد کم‌تری دارند. بنابراین افراد تمایل بیش‌تری به خرید راه بند‌های ستونی مجهز به سیستم محرکه‌ی هیدرولیکی (که هزینه‌ی تعمیر و نگهداری کم‌تری برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود)، دارند.


راه بند دفنی (سطحی)

راه بند سطحی از یک صفحه‌ی فولادی که ضخامت زیادی دارید، تشکیل می‌شود. سیستم محرک الکترومکانیک یا هیدرولیک این نوع از راه بند زمینه را برای حرکت صفحه به سمت بالا و ایجاد مانع فراهم می‌نماید. از راه بند سطحی می‌توان برای جلوگیری از ورود اتوموبیل‌ها به مراکز نظامی و سیاسی استفاده نمود زیرا این نوع از راه بند می‌تواند مقاومت بالایی در برابر برخورد و ضربه از خود نشان دهد.

اگر به دنبال راهبند bft هستید به این صفحه مراجعه کنید.


برند نایس تولید‌ کننده‌ی انواع راه بند

کمپانی نایس یک شرکت بزرگ و تاثیرگذار ایتالیایی است که در زمینه طراحی و تولید درب‌های پارکینگ اتوماتیک و انواع راه بند و جک درب فعالیت می‌نماید. راهبند نایس یکی از کاربردی‌ترین محصولات این شرکت است که به کشور‌های مختلف صادر می‌شود.

راه بند نایس همانند سایر محصولات آن ترکیبی از خلاقیت و تکنولوژی است. این شرکت توانسته است که با تولید محصولاتی که ضمن دارا بودن کیفیت از نظر بصری نیز زیبا هستند، جایگاه خوبی را در سراسر دنیا کسب نماید.

محصولات کمپانی نایس معمولاً گارانتی دو ساله دارند و از نظر احتمال خراب شدن، جزء محصولات باکیفیت طبقه‌بندی می‌شوند. اگرچه قیمت راهبند نایس در مقایسه با دیگر محصولاتی که در ایتالیا تولید می‌شوند، متناسب است اما اگر طالب کیفیت باشید، راه بند نایس می‌تواند رضایت شما را کسب نماید.


انواع راهبند نایس

انواع مختلفی از راه بند نایس به بازار عرضه می‌شوند. راهبند نایس همانند جک‌های عرضه شده توسط این برند، ویژگی‌های ممتازی دارند. در ادامه به بررسی مشخصات برخی از معروف‌ترین انواع راهبند نایس می‌پردازیم.


راه بند نایس مدل Wide

این نوع از راهبند نایس در سایز بزرگ، دارای بوم تاشوی 5 تا 7 متری است. از آن‌جایی‌که این مدل بوم تاشو دارد می‌توان از آن برای اماکنی که ارتفاع کمی دارند، استفاده نمود. راه بند نایس مدل Wide در سه سایز کوچک، متوسط و بزرگ به بازار عرضه می‌شود.

این نوع از راهبند نایس را می‌توان در مکان‌های پرتردد استفاده نمود زیرا توانایی باز و بسته شدن تا 200 بار در ساعت را دارند. راه بند نایس مدل وایلد استاندارد IP54 را دارا است و این استاندارد زمانی به محصولات اعطا می‌شود که دارای مقاومت نسبت به نفوذ رطوبت و گرد و غبار باشند. از این مدل راهبند نایس می‌توان در دمای 20- تا 50+ درجه‌ی سانتی‌گراد استفاده نمود و «استحکام» به‌عنوان یکی از بارز‌ترین ویژگی‌های این نوع راه بند نایس در نظر گرفته می‌شود.

مجموعه ایمن گذر مفتخر است تمامی خدمات مربوط به راهبند بتا را در اختیار شما قرار دهد.


راه بند نایس مدل M-BarV

یکی از پرطرفدار‌ترین مدل‌های راهبند نایس مدل M-BarV است. این مدل بیش‌تر برای اماکن مسکونی و تجاری با فشردن دکمه‌ی ریموت مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این مدل راه بند نایس نیز می‌توان تا 200 بار در ساعت استفاده نمود به‌همین دلیل برای مراکز پر تردد مناسب است. از طرفی مقاومت بالای این مدل، استفاده از آن را برای شرایط مختلف آب و هوایی امکان‌پذیر می‌نماید. نصب آسان، دارا بودن استاندارد IP54، و قابلیت کارکرد در دمای 20- تا 50+ سانتی‌گراد می‌تواند این راهبند نایس را به یکی از بهترین مدل‌ها تبدیل نماید.

این نوع از راه بند نایس می‌تواند مانع را به‌صورت خودکار تشخیص داده و به دستگاه‌های کنترل تردد خودرویی خودکار (تگ خوان یا پلاک خوان) متصل شود. این سیستم به این صورت عمل می‌کند که بعد از اضافه نمودن پلاک خودرو به سیستم مرکزی دستگاه، در هنگام نزدیک شدن خودرو به راه بند، به‌صورت اتوماتیک راه بند باز می‌شود. برچسب تگ نیز معمولاً روی شیشه‌ی جلوی اتومبیل چسبیده می‌شود و در هنگام نزدیک شدن خودرو، این تگ توسط دستگاه تشخیص داده خواهد شد.


راهبند نایس مدل Wil4

این نوع از راهبند نایس معمولاً در اماکن مسکونی یا تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. کنترل باز و بسته شدن می‌تواند توسط ریموت یا با اتصال به سیستم کنترل تردد خودکار صورت پذیرد. از جمله ویژگی‌های این مدل راه بند نایس می‌توان به طول عمر مفید بالا، دارا بودن استاندارد IP44 و امکان استفاده از آن در دمای 20- تا 50+ درجه‌ی سانتی‌گراد نام برد. سیستم تشخیص مانع خودکار این راه بند می‌تواند در تشخیص صحیح و در نتیجه جلوگیری از ایجاد خسارت یا آسیب نقش داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره راهبند هیدرولیکی با کارشناسان ما تماس بگیرید.


خرید راه بند نایس و نکات آن

در هنگام خرید راهبند نایس یا هر نوع دیگری از راه بند لازم است که به برخی از ویژگی‌ها توجه داشته باشید. برخی از این خصوصیات عبارتند از:

تعداد بار استفاده در ساعت

جریان برق مصرفی

متراژ بوم

سرعت عملکرد

توان مصرفی

میزان گشتاور

دارا بودن سیستم تشخیص مانع خودکار

دارا بودن استاندارد‌هایی نظیر IP54

دامنه‌ی دمایی مورد نیاز برای کارکرد صحیح

ابعاد و وزن بدنه

قابلیت اتصال به دستگاه کنترل تردد خودکار خودرویی

در این مقاله ضمن بررسی این‌که راه بند چیست و چه کاربردی دارد به معرفی یکی از بهترین برند‌های طراحی و تولید راهبند پرداختیم. شرکت ایتالیایی نایس توانسته در طول فعالیت خود، جایگاه مناسبی را در تولید راه بند در جهان به‌خود اختصاص دهد. شرکت ایمن گذر محصولات نایس را وارد و به بازار عرضه می‌نماید. اگر قصد خرید راه بند نایس را دارید، کافی است به سایت شرکت ایمن گذر مراجعه نمایید و ضمن بررسی و مقایسه‌ی انواع مدل‌ها نسبت به خرید آنلاین راهبند نایس اقدام کنید.

ثبت نظر
captcha
فرم درخواست دریافت مشاوره و قیمت
کد امنیتی