درب سریع بازشو
درب سریع بازشو
درب سکشنال
کرکره برقی
اپراتور شیشه ای
جک پارکینگ
راه بند
کرکره آلومینیوم اکسترود
کرکره پلی کربنات
  • درب سریع بازشو
  • درب سکشنال
  • کرکره برقی
  • اپراتور شیشه ای
  • جک پارکینگ
  • راه بند
  • کرکره آلومینیوم اکسترود
  • کرکره پلی کربنات

درب سکشنال شیاردار
درب سکشنال شیاردار
درب سکشنال کتیبه دار
  • درب سکشنال شیاردار
  • درب سکشنال کتیبه دار




blogs

تعمیرات جک پارکینگی ریلی

تعمیرات جک پارکینگی ریلی

بهترین تیغه کرکره برقی

بهترین تیغه کرکره برقی

تعمیر درب جکی

تعمیر درب جکی

جک پارکینگی بتا

جک پارکینگی بتا

جک پارکینگی بنینکا

جک پارکینگی بنینکا

جک پارکینگی سوپر لایف

جک پارکینگی سوپر لایف

جک پارکینگی پروتکو

جک پارکینگی پروتکو

جک پارکینگی سیماران

جک پارکینگی سیماران

کرکره برقی ضد سرقت

کرکره برقی ضد سرقت

کرکره رول آپ

کرکره رول آپ

موتور توبلار کرکره برقی

موتور توبلار کرکره برقی

 موتورهای درب سکشنال

موتورهای درب سکشنال

کرکره آلومینیومی فوم دار

کرکره آلومینیومی فوم دار

جک درب nice

جک درب nice

جک فادینی

جک فادینی

راهبند لایف

راهبند لایف

راهبند فک

راهبند فک

راهبند فادینی

راهبند فادینی

راهبند ستونی

راهبند ستونی

راهبند زومر

راهبند زومر

راهبند زنجیری

راهبند زنجیری

راهبند دفنی

راهبند دفنی

داک لولر

داک لولر

موتور کرکره

موتور کرکره

کرکره برقی گالوانیزه

کرکره برقی گالوانیزه

کرکره برقی پنجره

کرکره برقی پنجره

 قیمت جک درب پارکینگی ایتالیایی

قیمت جک درب پارکینگی ایتالیایی

راهبند جنیوس

راهبند جنیوس

راهبند پارکینگ

راهبند پارکینگ

راه بند نایس

راه بند نایس

راهبند bft

راهبند bft

درب کرکره ای برقی صنعتی

درب کرکره ای برقی صنعتی

درب کرکره ای

درب کرکره ای

درب صنعتی پی وی سی

درب صنعتی پی وی سی

درب صنعتی

درب صنعتی

راهبند هیدرولیک

راهبند هیدرولیک

درب برقی پارکینگ

درب برقی پارکینگ

درب پارکینگ

درب پارکینگ

داک شلتر

داک شلتر

 جک درب ورودی

جک درب ورودی

قیمت کرکره برقی

قیمت کرکره برقی

تیغه کرکره

تیغه کرکره

کرکره رول گیتر

کرکره رول گیتر

جک ریلی

جک ریلی

جک پارکینگی نایس

جک پارکینگی نایس

بهترین جک درب پارکینگ

بهترین جک درب پارکینگ

تولید جک پارکینگی

تولید جک پارکینگی

راهبند بتا

راهبند بتا



مجموعه ایمن گذر از سال 1382 رسما فعالیت خود را در زمینه درب های برقی پارکینگی و فروشگاهی ، به ویژه کرکره های برقی و درب سکشنال در دو بخش مسکونی و صنعتی و همچنین جک های پارکینگی، راهبند و درب های...



با ما در ارتباط باشید



آدرس کارگاه : تهران- بزرگراه آیت الله سعیدی شهرک صنعتی چهار دانگه


روز های کاری از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8.00 تا 17.00


روز های پنج‌شنبه از 8.00 تا 11.00

021-55288780

09194696351



ما را در فضای مجازی دنبال کنید



واتس اپ

اینستاگرام

بستن

راهبند هیدرولیک


راهبند هیدرولیک

راهبند هیدرولیکی وسیله‌ایست که از آن برای کنترل ورود و خروج و تردد وسایل نقلیه استفاده می‌شود. این محصول در قسمت ورودی مکان‌های مختلف از جمله پارکینگ ساختمان‌ها نصب می‌شود، و عملکرد آن به صورت دستی یا اتوماتیک تنظیم می‌گردد. راهبند هیدرولیکی دارای انواع مختلفی از جمله راهبند الکتروهیدرولیک است. در این مطلب، به معرفی راهبند هیدرولیک، انواع و ویژگی‌های آن می‌پردازیم.


معرفی راهبند هیدرولیک

همانطور که گفته شد از راهبند هیدرولیکی به منظور افزایش سرعت تردد وسایل نقلیه در ورودی‌ و خروجی‌ ساختمان‌های مختلف استفاده می‌شود. عملکرد راهبند بر اساس سیستم الکترومکانیکی یا هیدرولیکی است. راهبند های هیدرولیکی گران‌قیمت‌تر هستند و به همین دلیل، استفاده از آن‌ها به مکان‌های خاصی محدود می‌شود. برای ساختمان‌هایی که رفت‌وآمد زیادی دارند، راهبندهای هیدرولیک، نسبت به راهبندهای الکترومکانیکی گزینه مناسب‌تری به شمار می‌روند زیرا راهبندهای الکترومکانیک در اثر استفاده گسترده داغ کرده و به مرور زمان خراب می‌شوند. استفاده از راهبند هیدرولیکی به ساختمان‌هایی که از نظر امنیتی حساس هستند محدود نمی‌شود. راهبند هیدرولیکی از قابلیت‌های کاربردی متعددی برخوردار است. به طور مثال، در بسیاری از موارد، پس از نزدیک شدن وسیله نقلیه به چشمی راهبند الکتروهیدرولیک، این وسیله به طور اتوماتیک باز می‌شود.


انواع راهبند هیدرولیک

راهبندهای هیدرولیک اتوماتیک دارای انواع مختلفی از جمله راهبند ستونی، بازویی، نیزه‌ای و کشویی هستند.


ویژگی‌ها راهبند هیدرولیک

انواع راهبند الکتروهیدرولیک را می‌توان به دوربین‌های پلاک خوان، سیستم کنترل تردد و سیستم RFID مجهز کرد تا عملکرد هوشمندانه‌تری داشته باشند. با اضافه کردن این تجهیزات، راهبند الکتروهیدرولیک به صورت خودکار از ورود و خروج وسایل نقلیه و افراد غیر مجاز جلوگیری می‌کند. استفاده از این تجهیزات امکان استراحت را برای اپراتور راهبند هیدرولیک فراهم می‌کند. همچنین، استفاده از قابلیت‌هایی مثل محدودیت تردد در ساعات خاص، یا افزودن ریموت کنترل تردد به افراد مشخص از طریق این تجهیزات امکان‌پذیر می‌شود. اضافه کردن چشمی به راهبند هیدرولیک، باعث کاهش خطر تصادفات می‌شود و در مکان‌های مانند پارکینگ ادارات و مجتمع‌های پر تردد، ضروری به نظر می‌رسد.

مجموعه ایمن گذر مفتخر است تمامی خدمات مربوط به راهبند پارکینگ را در اختیار شما قرار دهد






اجزای راهبند الکتروهیدرولیک

بدنه راهبند:

این بخش از راهبند هیدرولیکی که مهم‌ترین بخش آن نیز هست، شامل تکیه‌گاه بازو و سایر متعلقات آن می‌شود و دارای مقاومت بالایی در برابر ضربه و آسیب است.

بازوی راهبند:

بازوی راهبند نسبتا سبک وزن است اما مقاومت خوبی در برابر تنش و ضربه دارد.

مرکز کنترل راهبند:

مرکز کنترل راهبند هیدرولیکی وظیفه پردازش عملکرد آن را دارد و این بخش از راهبند الکتروهیدرولیک دارای انواع مختلف آنالوگ و دیجیتال می‌باشد.

سیستم محرکه راهبند:

عملکرد راهبند هیدرولیکی به این بخش وابسته است. سیستم محرکه شامل قطعات مختلف الکترومکانیک و هیدرولیک است.





تفاوت راهبند الکترومکانیک با راهبند هیدرولیک

راهبند الکترومکانیکی و راهبند الکتروهیدرولیک با یکدیگر متفاوتند. عملکرد راهبند الکترومکانیک به یک موتور الکتریکی وابسته است که ولتاژ تغذیه آن جریان 24 ولت مستقیم یا جریان 220 ولت متناوب می‌باشد. موتور 24 ولت معمولا برای مکان‌هایی که رفت و آمد گسترده‌ای دارند استفاده می‌شود. در زمان قطعی برق در این مکان‌ها، از یک باتری برای فراهم کردن ولتاژ مورد نظر استفاده می‌شود. موتور 220 ولت قادر به تولید نیروی بیشتری است و بنابراین، در انواعی از راهبندها که بوم یا میله‌های سنگین‌تری دارند، استفاده می‌شود.

راهبند الکتروهیدرولیک، مجهز به یک سیستم محرک هیدرولیک است. این سیستم، دارای اجزای مختلفی از جمله موتور الکتریکی، محفظه روغن، پمپ روغن و سیلندر هیدرولیک می‌باشد. میزان استهلاک راهبند الکتروهیدرولیک نسبت به راهبند الکترومکانیکی کمتر است. به همین دلیل، از این نوع راهبندها برای مکان‌های پر تردد استفاده می‌شود. مشابه راهبند الکترومکانیکی، راهبند الکتروهیدرولیک نیز دارای دو مدل 24 ولت و 220 ولت است. برای تغذیه مدل 24 ولت در زمان قطعی برق، می‌توان از باتری استفاده کرد و این مدل دارای انکودر هایی است که به منظور جلوگیری از برخورد راهبند الکتروهیدرولیک با خودروها، استفاده می‌شود.




خرید راهبند الکتروهیدرولیک و نکات آن

اگر قصد خرید راهبند الکتروهیدرولیک را دارید، لازم است که پیش از خرید نکاتی را در نظر بگیرید. این نکات به شرح زیرند.

تنوع راهبند الکتروهیدرولیک در بازار زیاد است و بسیاری از نمونه‌های جدید، با وجود برخورداری از زیبایی ظاهری، کیفیت خوبی ندارند. این محصولات از نظر تکنولوژی ساده و ضعیف هستند و استفاده از آن‌ها، دردسرهای زیادی را به همراه خواهد داشت. بنابرین، پیش از خرید راهبند هیدرولیکی به ویژگی‌های فنی آن دقت کنید و خرید خود را از برندهای معتبر مانند ایمن گذر انجام دهید.

خدمات پشتیبانی نکته بسیار مهمی در خرید راهبند هیدرولیکی به شمار می‌رود زیرا این محصولات، به طور مداوم استفاده می‌شوند و به همین دلیل، به تعمیرات و سرویس‌های منظم دوره‌ای نیاز دارند.

در خرید راهبند هیدرولیکی، به لوازم جانبی راهبند الکتروهیدرولیک دقت کنید. مواردی مثل چشمی ایمنی، کلید دستی و ریموت‌ها (بر اساس تعداد قید شده در دفترچه محصول) جزء لوازم جانبی ضروری راهبند هیدرولیک به شمار می‌روند و باید در بسته‌بندی محصول موجود باشند.

در مکان‌هایی که به اندازه کافی روشن نیستند، احتمال برخورد وسایل نقلیه با راهبند وجود دارد. بنابراین، در این مکان‌ها باید از راهبند الکتروهیدرولیک مجهز به بوم LED استفاده کرد. یک راه دیگر این است که پس از تهیه راهبند هیدرولیکی معمولی، یک نوار LED روی آن نصب کنید.

ابعاد راهبند هیدرولیک باید با ابعاد ورودی و خروجی مکان مورد نظر متناسب باشد. برای درب‌هایی با طول کم، از راهبند الکتروهیدرولیک با بوم کوتاه و برای درب‌هایی با طول زیاد، از راهبند هیدرولیکی بلند استفاده می‌شود. در مواردی که طول درب بیش از حد زیاد باشد، به دو راهبند هیدرولیک نیاز است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره راه بند نایس با کارشناسان ما تماس بگیرید.



نصب راهبند هیدرولیک

برای نصب راهبند هیدرولیکی مراحل زیر را دنبال کنید:


زیرسازی و نصب پلیت راهبند:

در صورتی که زمین زیر راهبند بتنی باشد، باید چاله‌ای با عمق، طول و عرض نیم متر حفر کرده و پس از جوش دادن پلیت آهنی با ضخامت هشت میلی‌متری و ابعاد چهل در چهل را به چهار میل‌گرد (یا یک جفت میل‌گرد U شکل) آن‌ها را روی چاله قرار داده و در دو جهت تراز کرد.پس از آن، به منظور سفت کردن پلیت در محل خود، چاله باید با بتن پر شود. سطح پلیت باید ده سانتی‌متر بالاتر از سطح زمین باشد.


سیم‌کشی به داخل راهبند:

برای سیم‌کشی به درون راهبند از بیرون یا اتاق فرمان، باید از یک رشته برق سه در یک استفاده کرد که درون لوله فلکسی قرار گرفته و به ترمینال مورد نظر متصل می‌شود. اگر راهبند هیدرولیکی به سیستم کنترل رفت‌وآمد متصل باشد، باید یک جفت سیم همراه سیم برق از جعبه فرمان مرکزی به برد فرمان راهبند هیدرولیک کشیده شود تا ارسال فرمان کنترلی باز و بسته شدن از طریق آن انجام گیرد.

اگر به دنبال راهبند بتا هستید به این صفحه مراجعه کنید.


نصب راهبند روی پلیت:

برای این منظور ابتدا باید راهبند را روی پلیت قرار داد و بعد از دو قوطی یا چهار پیچ و مهره موجود داخل راهبند برای نصب راهبند روی پلیت استفاده کرد. قوطی‌ها باید به صورت موازی با هم در کف راهبند قرار گیرند تا سرپیچ‌های داخل آن به پلیت برسند. پس از جوش دادن سرپیچ‌ها به پلیت و باز کردن مهره و واشر های فلزی، قوطی‌ها از محل خود خارج می‌شوند تا بتوان راهبند را جابجا کرده و پیچ‌ها را به پلیت جوش داد. بعد از انجام جوشکاری، راهبند بر سر جای خود بازگشته و قوطی‌ها نیز روی پیچ‌ها قرار می‌گیرند تا امکان سفت کردن پیچ‌ها فراهم شود. بعد از محکم کردن پیج‌ها، راهبند هیدرولیک بدون لرزش در جای خود قرار می‌گیرد.


نصب بوم راهبند:

بوم راهبند باید از طرفی که با چوب محکم شده نصب شود. برای این منظور از شابلون‌زنی با مته 13 استفاده می‌شود و پس از سوراخ کردن محل، صفحه نگهدارنده روی بوم قرار گرفته و بوم با چهار عدد پیچ و مهره در جای خود محکم می‌شود. بعد از آن، باید سیم برق LED را از داخل ضربه‌گیر خارج کرد و از کنار بازوی بوم راهبند هیدرولیکی به داخل بدنه انتقال داد. در نهایت، این سیم به ترمینال بالای بدنه و در کنار گیربکس متصل می‌شود.


سیم‌کشی داخل برد مرکز فرمان:

نصب چشمی باید با استفاده از نقشه موجود در بسته‌بندی راهبند انجام شود. برای این منظور، از دو عدد زوج سیم برای اتصال سیم به برد اصلی استفاده می‌شود. یک زوج سیم به منبع تغذیه متصل می‌شود و زوج سیم دیگر که حامل جریان خروجی‌های NC و COM است به ورودی PHT روی برد وصل خواهد شد. در صورت عدم استفاده از چشمی برای راهبند هیدرولیک باید ورودی‌های PHT موجود را اتصال کوتاه کنید.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره راهبند bft هستید به این صفحه مراجعه کنید.




 نصب راهبند هیدرولیک و نکات آن

محل فونداسیون راهبند الکترو هیدرولیک باید به گونه‌ای تعیین شود که، عابران پیاده از پشت آن عبور کنند تا احتمال برخورد آن‌ها با راهبند به کمترین میزان ممکن برسد.

فونداسیون راهبند هیدرولیکی نباید در باغچه یا محل عبور آب نصب شود.

کابل‌های روکار باید در داخل لوله فولادی نصب شوند و برای نصب کابل‌ها توکار باید از لوله پلاستیکی مخصوص سیم برق (با زانویی مخصوص) استفاده شود.

در صورت استفاده از کابل‌های روکار، باید دقت کرد که مسیر آن‌ها در معرض تردد چرخ وسایل نقلیه یا عبور عابر پیاده نباشد.

در صورتی که اتاق نگهبانی دارای پیشانی یا تراس باشد، محل فونداسیون راهبند هیدرولیک باید با لبه پیشانی بیش از چهل سانتی‌متر فاصله داشته باشد.

راهبند هیدرولیک باید با دیوار یا مانع پشتی آن بیش از سی سانتی‌متر فاصله داشته باشد.


در این مطلب به به معرفی راهبند هیدرولیکی و انواع الکترومکانیک و هیدروالکتریک آن پرداختیم و ویژگی‌های هر یک را توضیح دادیم. در پایان، به نکاتی در ارتباط با نصب راهبند هیدروالکتریک اشاره کردیم. در صورتی که قصد خرید راهبند هیدرولیک را دارید، پیشنهاد می‌کنیم خرید خود را از مجموعه ایمن گذر انجام دهید. کارشناسان مجموعه ایمن گذر ، به صورت تمام وقت پاسخگوی سوالات شما در این حوزه خواهند بود.


راهبند هیدرولیکی و مزایای آن

راهبند هیدرولیکی یکی از انواع راهبندهای اتوماتیک است که با استفاده از نیروی سیال تحت فشار (روغن هیدرولیک) برای باز و بسته شدن بازو عمل می‌کند. این نوع راهبند به دلیل قدرت، سرعت و قابلیت کنترل بالا، در بسیاری از مکان‌ها از جمله پارکینگ‌های عمومی و خصوصی، ورودی ساختمان‌های اداری و تجاری، و اماکن صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایای راهبند هیدرولیکی

قدرت و دقت بالا: سیستم‌های هیدرولیکی به دلیل استفاده از مایعات تحت فشار، قدرت و دقت بالایی در کنترل بازو یا دروازه دارند. این ویژگی باعث می‌شود که راهبند هیدرولیکی بتواند به راحتی انواع مختلف خودرو را کنترل کند و از عبور غیرمجاز جلوگیری کند.

سرعت عمل بالا: سرعت باز و بسته شدن بازوی راهبند هیدرولیکی قابل تنظیم است و در مقایسه با راهبندهای مکانیکی، سرعت بیشتری دارد. این ویژگی برای مکان‌هایی با تردد بالا بسیار مهم است.

قابلیت کنترل از راه دور: بسیاری از راهبندهای هیدرولیکی امکان کنترل از راه دور را دارند که این ویژگی می‌تواند به افزایش امنیت و راحتی کاربران کمک کند.

قابلیت تنظیم سرعت: سیستم‌های هیدرولیکی امکان تنظیم سرعت باز و بسته شدن بازو را فراهم می‌کنند. این ویژگی باعث می‌شود که بتوان سرعت باز و بسته شدن راهبند را با توجه به شرایط محیطی و نوع تردد تنظیم کرد.

قابلیت تحمل بار بالا: راهبندهای هیدرولیکی به دلیل استفاده از سیستم هیدرولیکی، قابلیت تحمل بار بسیار بالایی دارند و می‌توانند در شرایط آب و هوایی مختلف و در محیط‌های با تردد سنگین به خوبی کار کنند.

امنیت بالا: راهبندهای هیدرولیکی معمولاً به سیستم‌های ایمنی مجهز هستند که از آسیب دیدن افراد و وسایل نقلیه جلوگیری می‌کند.

طول عمر بالا: با استفاده از مواد با کیفیت و طراحی مناسب، راهبندهای هیدرولیکی دارای طول عمر بالایی هستند و نیاز به تعمیرات و نگهداری کمتری دارند.

کاربردهای راهبند هیدرولیکی

پارکینگ‌ها: کنترل تردد خودروها در پارکینگ‌های عمومی و خصوصی

ساختمان‌های اداری و تجاری: کنترل دسترسی به ساختمان‌ها و پارکینگ‌های اختصاصی

اماکن صنعتی: کنترل تردد در ورودی و خروجی کارخانه‌ها و انبارها

مراکز خرید: کنترل تردد در ورودی و خروجی پارکینگ‌های مراکز خرید

مناطق مسکونی: کنترل دسترسی به مجتمع‌های مسکونی

عوامل موثر بر انتخاب راهبند هیدرولیکی

ابعاد دهانه: اندازه دهانه راهبند باید با ابعاد خودروهایی که قرار است از آن عبور کنند، متناسب باشد.

سرعت تردد: سرعت تردد خودروها در محل نصب راهبند، بر انتخاب نوع و قدرت راهبند تاثیرگذار است.

شرایط محیطی: عوامل محیطی مانند دما، رطوبت و گرد و غبار بر عملکرد راهبند تاثیرگذار هستند.

سطح امنیت مورد نیاز: سطح امنیت مورد نیاز در محل نصب راهبند، بر انتخاب نوع سیستم کنترل و تجهیزات ایمنی تاثیرگذار است.

بودجه: هزینه راهبند هیدرولیکی به عوامل مختلفی مانند ابعاد، نوع مواد استفاده شده و برند سازنده بستگی دارد.

به طور خلاصه، راهبند هیدرولیکی به دلیل قدرت، سرعت، دقت و قابلیت اطمینان بالا، یکی از بهترین گزینه‌ها برای کنترل تردد در مکان‌های مختلف است.

انواع راهبند هیدرولیکی و کاربردهای آن‌ها

راهبندهای هیدرولیکی به دلیل قدرت، سرعت و قابلیت کنترل بالا، یکی از پرکاربردترین انواع راهبند در صنایع مختلف هستند. این راهبندها با استفاده از نیروی سیال تحت فشار (روغن هیدرولیک) عمل می‌کنند و می‌توانند انواع مختلف خودرو را کنترل کنند.

راهبندهای هیدرولیکی بر اساس شکل ظاهری، نوع بازو و کاربردشان به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. در ادامه به معرفی برخی از مهم‌ترین انواع این راهبندها می‌پردازیم:

1. راهبند میله‌ای هیدرولیکی

این نوع راهبند از یک بازوی متحرک تشکیل شده است که به صورت افقی حرکت می‌کند. راهبندهای میله‌ای هیدرولیکی به دلیل سادگی و قیمت مناسب، بسیار پرکاربرد هستند و در مکان‌هایی مانند پارکینگ‌ها، ورودی ساختمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

2. راهبند بولارد هیدرولیکی

راهبندهای بولارد از یک یا چند استوانه فولادی تشکیل شده‌اند که در حالت عادی درون زمین قرار دارند و در هنگام فعال شدن، به صورت عمودی از زمین خارج می‌شوند. این نوع راهبندها به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه، برای مکان‌هایی با امنیت بالا مانند سفارتخانه‌ها، پادگان‌ها و بانک‌ها مناسب هستند.

3. راهبند بازویی تاشو هیدرولیکی

راهبندهای بازویی تاشو دارای یک بازوی مفصلی هستند که به صورت عمودی حرکت می‌کند و در حالت بسته، موازی با دیوار قرار می‌گیرد. این نوع راهبندها برای مکان‌هایی با فضای محدود مناسب هستند.

4. راهبند سد معبر هیدرولیکی

راهبندهای سد معبر یا road blocker، نوعی راهبند هستند که برای مسدود کردن کامل مسیر عبور خودروها طراحی شده‌اند. این راهبندها معمولاً در مکان‌هایی با سطح امنیتی بسیار بالا مانند فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی استفاده می‌شوند.

عوامل موثر در انتخاب نوع راهبند هیدرولیکی

ابعاد دهانه: اندازه دهانه راهبند باید با ابعاد خودروهایی که قرار است از آن عبور کنند، متناسب باشد.

سرعت تردد: سرعت تردد خودروها در محل نصب راهبند، بر انتخاب نوع و قدرت راهبند تاثیرگذار است.

شرایط محیطی: عوامل محیطی مانند دما، رطوبت و گرد و غبار بر عملکرد راهبند تاثیرگذار هستند.

سطح امنیت مورد نیاز: سطح امنیت مورد نیاز در محل نصب راهبند، بر انتخاب نوع سیستم کنترل و تجهیزات ایمنی تاثیرگذار است.

بودجه: هزینه راهبند هیدرولیکی به عوامل مختلفی مانند ابعاد، نوع مواد استفاده شده و برند سازنده بستگی دارد.

مزایای استفاده از راهبند هیدرولیکی

قدرت و دقت بالا: سیستم‌های هیدرولیکی به دلیل استفاده از مایعات تحت فشار، قدرت و دقت بالایی در کنترل بازو یا دروازه دارند.

سرعت عمل بالا: سرعت باز و بسته شدن بازوی راهبند هیدرولیکی قابل تنظیم است و در مقایسه با راهبندهای مکانیکی، سرعت بیشتری دارد.

قابلیت کنترل از راه دور: بسیاری از راهبندهای هیدرولیکی امکان کنترل از راه دور را دارند.

قابلیت تحمل بار بالا: راهبندهای هیدرولیکی قابلیت تحمل بار بسیار بالایی دارند.

امنیت بالا: راهبندهای هیدرولیکی معمولاً به سیستم‌های ایمنی مجهز هستند.

طول عمر بالا: با استفاده از مواد با کیفیت و طراحی مناسب، راهبندهای هیدرولیکی دارای طول عمر بالایی هستند.

توجه: انتخاب نوع مناسب راهبند هیدرولیکی به عوامل مختلفی بستگی دارد و بهتر است با کارشناسان متخصص در این زمینه مشورت کنید.

 




ثبت نظر
captcha
فرم درخواست دریافت مشاوره و قیمت
کد امنیتی